Wijken in ontwikkeling

Wonen in Zandzoom

Ruim, rustig en bereikbaar, dit zijn woorden die wonen in Zandzoom perfect omschrijven. In dit grote nieuwbouwgebied in Heiloo worden de komende jaren circa 1.265 nieuwe woningen gerealiseerd. Een prachtig groen gebied op een toplocatie, want zowel de stad als het strand ligt om de hoek. Win-win!

Een groene buurt

Zandzoom is schilderachtig mooi. Het is een uitgestrekt gebied met duinpannen, historische houtwallen en heel veel groen. Wat dat betekent voor jou? Dat je vanuit je woning zo de velden in wandelt of een rustgevend rondje door de oude bossen fietst. Een heerlijke omgeving voor - steeds weer een ander - blokje om.

De rust en reuring

Op je gemak door de duinen struinen en de dag afsluiten met een borrel bij een van de gezellige strandtenten. Hier vind je de rust en de reuring. Thuis ontsnap je aan de drukte van de stad en geniet je van de omliggende natuur, terwijl je zo in het centrum van Heiloo staat. Ook ben je met de auto of trein binnen een mum van tijd in het bruisende Amsterdam, Alkmaar of Haarlem.

Diverse wijken

In Zandzoom worden diverse wijken ontwikkeld door verschillende partijen. Elke partij verzorgt zijn eigen communicatie met geïnteresseerden. Heb je interesse in een bepaalde wijk? Zorg dan dat je je interesse kenbaar maakt voor deze wijk bij de betrokken partij. Zo zorg je er voor dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen van de juiste wijk. Hieronder zie je een overzicht van de wijken, waar je je alvast voor kan aanmelden als belangstellende.

image alt

De Velden door BPD

De wijk De Velden kenmerkt zich door een lappendeken van verschillende velden en krijgt een spannende woningmix. Van (levensloopbestendige) rijwoningen tot schitterende 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. De mix van woningen maakt het een wijk voor iedereen, passend bij verschillende levensfases én portemonnees. De Velden wordt een sociale buurt pur sang. Je ervaart hier vanaf de eerste seconde een gevoel van thuiskomen en saamhorigheid. In andere woorden: de buren passen zonder problemen op de hond, tuingereedschap wordt onderling uitgewisseld en de zomerse buurt barbecue is altijd druk bezocht. Gezellig toch?

Naar De Velden
image alt

Zomerduin door BPD

In het westelijke gedeelte van Zandzoom realiseert BPD Ontwikkeling Zomerduin. Nieuwbouwplan Zomerduin wordt een exclusieve wijk met een luxe en landelijk karakter. Zomerduin kenmerkt zich door ruime dwarslanen, velden en erven. De architectuur sluit met referenties naar boerderijen en schuren aan bij cultuurhistorische waarden van het gebied. Daarnaast ontwikkelt BPD nog in verschillende andere wijken van Zandzoom. Hierdoor ontstaat er een zeer divers woningaanbod en is er voor ieder wat wils. Wil je op de hoogte blijven van deze projecten? Abonneer je op de nieuwsbrief op de website van BPD via onderstaande button.

Naar Zomerduin
image alt

Buitengoed door Dura Vermeer

Dura Vermeer is bezig met de verkoopvoorbereiding van het nieuwbouwproject Buitengoed Heiloo, wonen tussen duin en bos. Een nieuwe groene bosrijke wijk met een knipoog naar een landgoed zoals we dat van vroeger kennen. Heerlijk buiten wonen in een van de 75 woningen die samen Buitengoed vormen. Het statige hoofdgebouw van het landgoed bestaat uit slechts 5 appartementen, waaronder een prachtig penthouse. Daar omheen zijn de woningen aan het park gedrapeerd in een groene setting. Bosrijk wonen in een tussenwoning, een tweekapper of een ruime vrijstaande woning met royale kavels. Volop keuze en uitermate geschikt om ongestoord thuis te werken. Wil je weten wanneer de presale start, meld je dan aan via onderstaande button.

Naar Buitengoed
image alt

Project Groen Zuid Heiloo

Met het project Groen Zuid Heiloo zullen 180 (10% goedkoop, 10% middel, 50% duur en 30% top) nieuwe woningen en vrije kavels gerealiseerd worden op een ruime groene voet in een landelijke setting. Het kenmerkt zich door ruime kavels met veel groen met een lage woningdichtheid van minder dan 14 woningen per hectare. Met de supermarkt op 400 meter afstand en de geplande aansluiting op de A9 direct ten oosten van het project maakt dit het ideale plaatje compleet. Je kunt je nu reeds inschrijven voor 8 riante boskavels die als eerste gerealiseerd zullen worden ten westen van de Hoogeweg (Sub Project HBM WEST). Volg onderstaande link voor meer info.

Naar Groen Zuid Heiloo
image alt

Kavels Zandzoom Heiloo

Rotteveel M4 en M4 Vastgoed zijn binnen Zandzoom Heiloo actief met het verkopen en ontwikkelen van royale bouwkavels. Inmiddels worden aan de westkant van het uitbreidingsplan “Zandzoom” 3 riante bouwkavels gerealiseerd, waarvan M4 Vastgoed er 2 in de verkoop heeft. Beide kavels, met een oppervlakte van circa 1280 m2 en een breedte van ruim 22 meter, zijn verkocht onder voorbehoud. Ook bieden we op een prachtige locatie aan de Kapellaan in Heiloo 3 kavels aan tussen de 698m² en 1602m². 

De verwachting is dat wij je op zeer korte termijn meer bouwkavels kunnen aanbieden. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan via de onderstaande button.

Naar Kavels Zandzoom Heiloo
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Hoe ziet het plan eruit? Bekijk de omgeving